Bruidjes bij Maaswaarden ouderenzorg, locatie Wijkestein

Foto: Pixabay
27 januari 2022, 09:37
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op maandag 14 februari zullen er heel veel bruidjes te zien zijn in Wijkestein in Wijk en Aalburg. Er wordt dan voor de bewoners een bruidsmodeshow georganiseerd.

Medewerkers en vrijwilligers zijn al gevraagd om zich aan te melden om hun bruidsjurk te showen of door eventueel iemand anders te laten showen. Wat is er mooier om zo’n ‘dure’ bruidsjurk, die men in principe één dag aan heeft gehad, nogmaals te laten zien. De bruiden gaan langs meerdere afdelingen om hun jurk te laten zien. In het atrium wordt zelfs het een en ander verteld over de jurk. Een kapster gaat zorgen dat de haren mooi zitten en er wordt gezorgd voor één of twee bruidsboeketten. Van elke bruid wordt een foto gemaakt en voor de aanwezige bewoners is er lekkers.

De show is van 15.00 tot 16.00 uur. Vanwege de nog geldende coronamaatregelen is er helaas geen bezoek van buitenaf mogelijk. Maaswaarden ouderenzorg zoekt nog steeds bruidjes, dus heeft u interesse om uw jurk nog een keer te showen dan hoort men dit graag. Voor deelname moet u wel op de gehele middag rekenen. Aanmelden kan, tot 4 februari, via Bert Noorloos, b.noorloos@maaswaarden.nl. Na aanmelding ontvangt men nog een speciaal inschrijfformulier.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl