GGD opent pop-up locaties in Hank en Giessen

Foto: Archief
28 januari 2022, 20:25
Verlopen

HANK/GIESSEN - Vanaf dinsdag 1 februari tot en met zaterdag 12 februari opent de GGD een pop-up locatie in ’t Uivernest in Hank en in De Jager in Giessen waar u zich kunt laten vaccineren zonder afspraak.

U kunt hier terecht voor zowel de 1e, 2e vaccinatie als de boostervaccinatie. U kunt op beide locaties van maandag tot en met donderdag en op zaterdag terecht van 9.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 12.00 tot 19.00 uur.

Tijdens het bezoek dient u onder andere een mondkapje te dragen, een identiteitsbewijs mee te nemen kleding te dragen waarbij de bovenarm gemakkelijk bloot gemaakt kan worden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl