Gemeentedienst in de Gereformeerde Kerk van Genderen

Foto: Archief
31 januari 2022, 19:09
Verlopen

GENDEREN - Op zondagavond 6 februari om 18.30 uur is er weer een gemeentedienst in de Gereformeerde Kerk in Genderen.

De heer Johan Schep uit Gorinchem zal in deze dienst met de aanwezigen nadenken over het thema: ‘Drie wonderlijke ontmoetingen op het plein van Jeruzalem’. Ontmoetingen van Jezus met Mozes (de wet), met Simeon en met Anna. Deze moeilijke tijd drijft mensen vaak verder uit elkaar. De werking van de Heilige Geest brengt mensen dichter bij elkaar. De schriftlezing is uit Lucas 2:22-40.

Praise-en begeleidingsband Inspiration is in deze dienst verantwoordelijk voor het muzikale gedeelte. Samen met en onder begeleiding van hen zullen er vooral liederen uit de bundel Opwekking gezongen worden. Deze dienst mag door 100 mensen fysiek meegevierd worden, registratie bij binnenkomst. Maar deze dienst is ook live te volgen via Thuismeekijken.nl met code 2020 en via het YouTube kanaal van de Gereformeerde kerk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl