ZVDO’74 laat trouwe toeschouwers geen winst zien

Foto: Archief
31 januari 2022, 19:02
Verlopen

ANDEL - Afgelopen zaterdag mochten de heren 1 uit Andel na een stop van bijna twee maanden weer aan de slag. Met trouw publiek en twee extra spelers van het tweede zijn ze naar Roermond gereisd om te waterpoloën tegen RZ.

De wedstrijd ging goed van start. Berry Boll en Jelle Sterkenburg wisten beiden te scoren. Een enkel doelpunt kwam van RZ. De tweede periode wist Berry Boll met een tikbal nogmaals het doel te vinden. Maar de tegenstanders zetten de score gelijk op 3-3.

De tweede helft kregen de heren uit Andel het zwaarder. Ze maakten aanvallen niet af en er ontstonden gaten in de verdediging welke door RZ werd opgemerkt. De tegenstanders konden hierdoor in de laatste periode 4 keer scoren. De stand werd uiteindelijk 8-3. De heren uit Andel kwamen goed van start, maar konden het niet door zetten. Hopelijk zal dit komende zaterdag in Schijndel anders zijn tegen SWNZ.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl