De nabije toekomst van de vesting Woudrichem tijdens MAAS!

Foto: Archief
2 februari 2022, 13:20
Verlopen

WOUDRICHEM - Donderdag 17 februari is er weer een MAAS! De WereldDraaitDoor op postzegelformaat. Een programma met actuele interviews, live muziek en een boel gezelligheid. Iedereen die een hart heeft voor de vesting wil MAAS! niet missen.

Het programma staat in het teken van de plannen die de gemeente met de vesting Woudrichem heeft en een brede enquête onder 500 inwoners. Wethouder Roland van Vugt is aanwezig en vertegenwoordigers van diverse politieke partijen. Verder zijn er ondernemers en bewoners. Is de vesting Werelderfgoed waardig? Is het een dooie boel of lekker rustig? Komt er een bezoekerscentrum? En zo ja, waar? En een buurthuis? Is woningbouw aan de Afgedamde MAAS! (Op ’t Loef) nog een optie? De Bol is nu niet meer dan een halte van het veer. Hoe kan het beter? Wat vinden mensen die niet in de vesting wonen eigenlijk van de vesting? (Ook daar is onderzoek naar gedaan). Daarnaast is er een afscheidsinterview met Paula Jorritsma.

U bent welkom op donderdag 17 februari om 19.30 uur. De zaal gaat open om 19.00 uur. De locatie is het Arsenaal in Woudrichem. De toegang is gratis en coronaproof (app check). Vanwege de coronamaatregelen nemen mensen zelf consumpties mee. Thermoskannen koffie, thee, het favoriete wijntje, biertje en kaasje stallen ze gezellig uit op de stoel naast zich, want die is vanwege de coronamaatregelen vrij.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl