Voltena wint in het verre oosten

Foto: Frank Oortwijn
2 februari 2022, 13:24
Verlopen

WERKENDAM - In het bijna op de Duitse grens gelegen Ootmarsum werd afgelopen zaterdag de zogenaamde kelderkraker gespeeld. De wedstrijd ging tussen Lammertink Installatiegroep Set Up ’65 en Team Voltena Dames 1.

Na een begin, waarin het thuisspelende team heel even dacht dat er wat te halen viel, gaven de dames uit Werkendam gas en lieten daarmee duidelijk merken dat de kelder voor hen toch niet het geambieerde doel is dit jaar. De eerste set werd overtuigend met 25-17 gewonnen. Na een 25-18 in de tweede set werd het in set 3 nog even spannend, maar na wat rake klappen en killblocks gingen de volle drie punten mee naar de gemeente Altena.

Komende zaterdag speelt Team Voltena Dames 1 thuis in sporthal De Crosser. Publiek is toegestaan, maar supporters mogen alleen naar binnen als er vooraf is aangemeld. De wedstrijd is ook te volgen via de livestream, vanaf 19.00 uur op volleybal.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl