Bender met nieuw programma terug in kasteel Dussen

Foto: Hans Vissers
8 februari 2022, 17:39
Verlopen

DUSSEN - Vanaf het voorjaar van 2022 trekt BENDER het land door met een nieuw liedjesprogramma getiteld ‘Dankbaar tevreden - alles moet anders’. En op die tocht doen de Benderleden ook kasteel Dussen weer aan.

Op donderdag 17 februari brengen ze vanaf 20.00 uur een gevarieerd programma met een mooie mix van fonkelnieuwe luisterliedjes en oud, vertrouwd werk. Gedurende het optreden passeren uiteenlopende stijlen de revue en wordt het publiek getrakteerd op de rake teksten van liedschrijver/zanger Bert Vissers en de dikwijls adembenemende trompet van Rodney Calis. Het subtiele gitaarspel van Tom Bak en de eigenzinnige, ritmische contrabas van Jos Caspers maken een optreden van BENDER tot een meeslepende ervaring. Soms vrolijk en uitbundig, soms melancholiek en ontroerend. Maar sowieso met de belofte voor een heerlijke avond.

Entree: €12,- (Met vriendenpas €9,-) Reserveren: www.kasteel-dussen.nl Aanvang: 20.00 uur. In navolging van geldende overheidsmaatregelen: toegang met QR-check, vooralsnog max. zaalcapaciteit 30 pers.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl