CDA Altena in gesprek met kamerlid Derk Boswijk

Foto: Archief
8 februari 2022, 17:46
Verlopen

ALMKERK - Op woensdagavond 23 februari 2022 van 20.00 tot 21.30 uur gaat CDA Altena in gesprek met Derk Boswijk. Deze bijeenkomst is in plaats van de eerder in januari geplande bijeenkomst.

Derk Boswijk is Tweede Kamerlid voor het CDA en is daar woordvoerder Landbouw, Defensie en Water. In zijn eerste honderd dagen als Kamerlid heeft hij meer dan honderd boeren bezocht waaronder ook in Altena. Hij schreef het visiestuk ‘Perspectief voor boeren’ waarin hij schrijft over een eerlijke visie, concrete maatregelen en hulp om de agrarische sector in Nederland om nieuw perspectief te bieden. Wat betekent dit voor de agrarische sector in Altena en voor de ontwikkeling van ons buitengebied? CDA Altena heeft Derk Boswijk uitgenodigd om hierover samen in gesprek te gaan.

Derk Boswijk is ook campagneleider voor de gemeenteraadsverkiezingen voor het CDA. Daarom zullen deze avond ook andere thema’s die in Altena spelen aan de orde komen en is er ruimte voor vragen en discussie. De bijeenkomst is voor leden en niet-leden en zal plaatsvinden in de Brasserie van Golfpark Almkreek in Almkerk. Vanaf 21.30 uur is er ruimte voor ontmoeting. Voor het bijwonen van deze avond vragen wij u aan te melden via de website www.cda-altena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl