Na winst dames van ZVDO’74 verliezen de heren

Foto: Archief
8 februari 2022, 17:41
Verlopen

SCHIJNDEL/ANDEL - Afgelopen zaterdag zijn de heren van ZVDO'74 naar Schijndel gereden om daar hun wedstrijd tegen SWNZ te spelen.

Eerst hebben ze mogen bewonderen hoe de dames van ZVDO’74 hier winst behaalden. Graag wilden de heren hetzelfde doen. De eerste periode was geen beste voor de uitploeg. SWNZ scoorde drie keer. De tweede periode bracht niet veel beters, nadat een speler van ZVDO’74 een rode kaart kreeg. Hij moest het zwembad verlaten.

Gelukkig mocht hij wel in het water vervangen worden. Met maar een wissel streden de heren voort. Berry Boll wist te scoren. De andere helft werd met 5-1 ingegaan. Aanvallen werden beter opgezet en verdedigend werd er scherper gereageerd. Jelle Sterkenburg kon tweemaal scoren, maar het mocht niet baten. De wedstrijd werd afgesloten met 8-3 winst voor SWNZ.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl