‘All You Need Is Love’ op de Verschoorschool

Foto: Rianne Crielaard
14 februari 2022, 18:44
Verlopen

SLEEUWIJK - Op Valentijnsdag stond er een heuse 'All You Need Is Love' caravan bij de Verschoorschool in Sleeuwijk voor de deur.

De afgelopen weken kon iedereen die dat wilde een videoboodschap insturen voor een leerling of leerkracht op school. De videoboodschappen werden getoond in de prachtig versierde ‘All You Need Is Love’ Valentijnscaravan. Veel leerlingen en leerkrachten genoten van de lieve boodschappen die voor hun waren opgenomen.

Ook ontvingen alle leerlingen een roos van hun (geheime) liefde of van de juf en kregen ze allemaal een lekkere hartjeslolly met een Valentijnswens er aan. Daarnaast gingen de leerlingen van de Verschoorschool ook op pad naar hun buren van Trema, De Morgenster, Syndion en het Merwedehuis om daar een valentijnskaart, een roos en iets lekkers te brengen als blijk van waardering voor de fijne samenwerking.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl