Biesbosch MuseumEiland in Werkendam ontvangt weer Green Key certificaat

Foto: Archief
15 februari 2022, 17:46
Verlopen

WERKENDAM - Het Biesbosch MuseumEiland in Werkendam heeft het Green Key certificaat, niveau goud, voor het zesde achtereenvolgende jaar ontvangen.

Met een Green Key certificaat draagt het Biesbosch MuseumEiland bij aan de versterking van het duurzame imago van haar accommodatie. Green Key is het wereldwijde keurmerk voor duurzame accommodaties in de toeristisch-recreatieve sector en congresmarkt. Wereldwijd zijn er 3200 Green Key’s in 65 landen. In Nederland mogen in 2022 bijna 700 accommodaties het keurmerk voeren.

De criteria van Green Key zijn meetbaar en concreet. De gecertificeerde bedrijven worden periodiek door onafhankelijke keurmeesters gecontroleerd. Green Key gecertificeerde accommodaties verminderen aantoonbaar CO2 en dragen daarmee hun steentje bij aan klimaatdoelstellingen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl