Expositie TAALtena in Woudrichem

Foto: Bibliotheek Altena
15 februari 2022, 22:17
Verlopen

WOUDRICHEM - Kom tot en met 28 februari de talige teksten van Eus Roovers bewonderen in de Bibliotheek te Woudrichem.

De Oosterhoutse schrijver Eus Roovers maakt teksten. Direct. Kort. Krachtig. Met eenvoud en humor. Lol trappen met taal, dus. “Zesentwintig letters, onbeperkte mogelijkheden!”, aldus Eus. Speciaal voor de Bibliotheek in Altena maakte hij nieuw werk. Zijn humoristische tekeningen en teksten zorgen voor een lach op je gezicht, maar zetten je ook aan het denken. 

Het werk van Eus gaat als een reizende expositie, die start in de vestiging in Woudrichem, langs andere bibliotheekvestigingen. Gaat u een wandeling maken? Loop dan eens binnen bij de Bibliotheek in De Werf te Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl