Feestweek Woudrichem van 7 t/m 11 juni 2022

Foto: Stichting de Woerkumse week
15 februari 2022, 22:06
Verlopen

WOUDRICHEM - Stichting de Woerkumse week gaat van dinsdag 7 tot en met zaterdag 11 juni de Feestweek Woudrichem organiseren.

De week zal een week vol vermaak worden voor jong en oud. Het programma wordt de komende periode uitgewerkt. Er zullen in ieder geval twee feestavonden komen en activiteiten speciaal voor de kinderen. De tent opent op dinsdag 7 juni vanaf 19.00 uur. Via de Facebook event pagina ‘Feestweek Woudrichem 2022’ blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De organisatie heeft nog behoefte aan enthousiaste vrijwilligers die willen meedenken over leuke (nieuwe) activiteiten en willen helpen bij het het organiseren. Voelt u zich geroepen? Neem dan contact op via de Facebook pagina.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl