Marktplein in Wijk en Aalburg wordt verbouwd

Foto: Sander van Strien
15 februari 2022, 17:56
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Het Marktplein in Wijk en Aalburg wordt aan het einde van de maand verbouwd. De aanpassingen moeten ervoor zorgen dat het voor iedereen duidelijk wordt, waar en wanneer men mag parkeren op het Marktplein.

Voor het Marktplein wordt er een definitieve indeling gemaakt die de gehele week gebruikt mag worden, met uitzondering van de dinsdag. Dit heeft te maken met de weekmarkt die er dan staat. Ook zal er een nieuwe rij met fietsenrekken geplaatst worden, inclusief twee oplaadpunten voor elektrische fietsen.

De start van de werkzaamheden staat gepland op maandag 21 februari en naar verwachting is de oplevering op maandag 28 maart.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl