Woninginbraak Hank, politie op zoek naar verdachten

Foto: Altena TV
15 februari 2022, 18:58
Verlopen

HANK - De politie heeft in Hank dinsdagmiddag rond 18:00 uur een grootschalige zoekactie opgezet na een melding van een woninginbraak. Het zou gaan om drie verdachten, een verdachte is aangehouden, twee verdachten zijn nog voortvluchtig.

De inbraak vond plaats aan de Warmondstraat waarna de inbrekers op de vlucht gingen richting het bospad langs de A27. Aan dat bospad langs de A27 werd zoekactie opgezet met een politiehond, daarbij is een verdachte aangetroffen. De verdachte voelde zich na de aanhouding niet lekker en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Omdat de inbrekers mogelijk met 3 personen hadden toegeslagen is de politie nog op zoek naar de andere verdachten. Het zal gaan om een man van 1.85 meter lang met kalend hoofd en een kort jack, de andere verdachte is rond de 1.80 meter lang.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl