Gezamenlijke aftrap van verkiezingscampagne in de gemeente Altena

Foto: Sander van Strien
18 februari 2022, 12:46
Verlopen

BABYLONIËNBROEK - De lijsttrekkers van de deelnemende partijen aan de gemeenteraadsverkiezingen trapten samen met burgemeester Egbert Lichtenberg op vrijdag 18 februari de verkiezingscampagne af voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Dat deden zij om 09.30 uur bij één van pas geplaatste nieuwe verkiezingsborden in Babyloniënbroek. De acht deelnemende partijen zijn: CDA, AltenaLokaal, SGP, VVD, Progressief Altena, ChristenUnie, Jezus Leeft en Vrije Volkspartij Altena.

Naast de partij-campagnes staan ook andere activiteiten gepland voor de komende periode. Zo is er vanaf eind februari een digitale stemhulp: mijnstem.nl/altena. Ook wordt er huis-aan-huis een Verkiezingskrant bezorgd in de hele gemeente Altena. Op 3 maart staat een jongerenverkiezingsdebat, georganiseerd door Jongerenraad Going4Altena en Bibliotheek Altena in het Altena College in Sleeuwijk op de planning. Op 11 maart organiseren Radio A-FM, Altena TV en de gemeente Altena het lijsttrekkersdebat op Golfpark Almkreek in Almkerk. Meer weten over de verkiezingen? Kijk dan op Altenakiest.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl