Storm Eunice trok over Altena

Foto: Redactie
18 februari 2022, 17:39
Verlopen

ALTENA - Storm Eunice laat na vrijdag ook in Altena zijn sporen achter. Vrijdagmiddag rond 17.15 uur werd er een NL-Alert uitgestuurd die mensen oproept alleen bij levensbedreigende situaties naar het alarmnummer 112 te bellen.

In Werkendam waaide een boom om aan de Sportlaan. In Dussen is er bij een omgewaaide boom een stuk wegdek aan de Baan omhoog gekomen. In Almkerk belandde een boom op de provinciale weg N322. De veiligheidsregio Midden- en West-Brabant meldde omstreeks 16.30 uur dat er al meer dan 35 meldingen zijn gedaan bij de brandweer. Ook de gemeente Altena kreeg veel meldingen binnen, veelal van omgevallen bomen. Vrijdagavond en ook de komende dagen zullen de gemeentewerkers druk zijn het verwijderen van de bomen.

 De storm leverde ook bijzondere plaatjes op, zoals in de Noordwaard met het zicht op de Merwede.

 In Oudendijk was de schutting van Anneke Engelvaart niet opgewassen tegen het geweld van Storm Eunice.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl