Open Coffee Altena 40.0 in de sportschool in Werkendam

Foto: Archief
19 februari 2022, 17:16
Verlopen

WERKENDAM - De veertigste editie van Open Coffee Altena gaat naar Werkendam. En wel naar een locatie waar gezondheid, fitness en vitaliteit hoog in het vaandel staan: Sportschool Sportivity. Op 17 maart netwerken ondernemers uit Altena en omgeving dus sportief.

Open Coffee Altena trekt al tien jaar door de regio. Netwerken op verschillende locaties, steeds bij andere ondernemers. En onveranderd B2B met Coffee als brandstof. Altijd gratis, onverminderd laagdrempelig en zodanig opgezet dat netwerken maximaal effectief kan zijn. Het credo sinds 2011 is dan ook: ‘Maak drie tot vijf nieuwe contacten en je netwerkmoment is geslaagd.’ Want dat is waar het al een decennium lang om gaat: het leggen van nieuwe contacten.

Op 17 maart mogen die contacten weer gelegd worden bij Open Coffee Altena 40.0 bij Sportivity aan de Van der Kunstraat 4 in Werkendam. Wees welkom van 9.30 tot 11.00 uur. Aanmelden is dit keer verplicht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl