Door Eendracht Verbonden repeteert voortaan op donderdag

Foto: Door Eendracht Verbonden
21 februari 2022, 21:33
Verlopen

WERKENDAM - Het Christelijk Mannenkoor ‘Door Eendracht Verbonden' uit Werkendam gaat vanaf heden op donderdagavond repeteren.

Bijna 40 jaar repeteerde Door Eendracht Verbonden op zaterdagavond omdat onder de leden veel schippers waren. Steeds meer klonk de vraag van mensen die graag op een doordeweekse avond willen zingen. In overleg met de leden heeft de organisatie nu besloten om gehoor aan dit idee te geven. Vanaf heden zijn daarom de repetities voortaan op donderdagavond van 19.45 tot en met 21.45 uur.

Mocht u eens een repetitieavond willen bijwonen dan bent u van harte uitgenodigd om een keer te komen kijken. Het repertoire van het mannenkoor bestaat uit psalmen en geestelijke liederen. Sinds 2013 is Peter Eijlander de enthousiaste dirigent. De repetitie locatie is de Christelijke Gereformeerde Kerk aan de Binnengriend te Werkendam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl