Internationale Vrouwendag met Jessica Villerius

Foto: Website Vrouw & Altena
25 februari 2022, 18:07
Verlopen

WERKENDAM - Vrouw & Altena is ontzettend trots dat zij documentairemaakster en winnares van de Gouden Televizier ring mogen ontvangen op Internationale Vrouwendag op Fort Altena in Werkendam.

Jessica Villerius (1981) is een echte powervrouw en heeft bewezen in zaken waar het letterlijk gaat om leven en dood het verschil te maken. Zo maakte zij diverse documentaires over jongeren met anorexia, automutilatie, onterecht veroordeelde verdachten en eerwraak. In 2021 ontving zij de Televizier Ring voor haar vierdelige documentaire Kinderen van Ruinerwold. Ook interviewde zij op zeer jonge leeftijd de kindermoordenaar Marc Dutroux. 

Op dinsdag 8 maart, op Internationale Vrouwendag, is Jessica te gast bij Vrouw & Altena en wordt zij geïnterviewd over haar passie, tomeloze inzet en de opofferingen die hiervoor nodig zijn. De inloop is vanaf 9.45 uur en de aanvang is 10.15 uur. U bent welkom op Fort Altena aan de Tol 8 in Werkendam. Aanmelden vooraf doet u via www.vrouwenaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl