Vrij dansavond ‘Line Dance’ in Drongelen

Foto: Edwin Sankalla
7 maart 2022, 17:54
Verlopen

DRONGELEN - Het Line Dance is een aantal jaar geleden opgestart in het dorpshuis in Drongelen. Het is niet meer weg te denken als één van de activiteiten in het dorpshuis van Drongelen.

Elke dinsdagavond wordt er met veel plezier gedanst in De Oude School. Er is zelfs een outfit ontworpen met logo, waar de dansers mee dansen. Wilt u weten wat Line Dance precies inhoudt en hoe gezellig dat is? Kom dan op zaterdagavond 12 maart naar het dorpshuis in Drongelen, want dan is het vrij dansen. De deuren gaan om 20.30 uur open.

Dus trek uw dansschoenen aan en kom langs. De entree is uiteraard gratis en de bar is open. Wilt u alvast in de stemming komen? Kijk dan op de Facebookpagina ‘Oudeschooldrongelen’ van het dorpshuis, want daar staat een filmpje over Line Dance in het dorpshuis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl