Jaarlijkse Truckerdag op zaterdag 18 juni

Foto: Altena TV
8 maart 2022, 22:43
Verlopen

ALTENA - Zaterdag 18 juni zal de jaarlijkse Truckerdag weer plaatsvinden in de gemeente Altena. Ruim 100 vrachtwagens, een touringcar en een rolstoelbus zullen met mensen met een beperking, een tocht maken door de regio.

Dit jaar gaat het om de 35e editie. Dankzij de enthousiaste medewerking en inzet van heel veel transportondernemers, chauffeurs, vrijwilligers en bedrijven uit de regio, is het voor Stichting Sport en Spel Gehandicapten Andel mogelijk deze dag te organiseren. Het evenement start bij Van der Stelt aan de Expeditiestraat 9 te Giessen. Om 08.00 uur wordt daar verzameld en ingestapt en rond 10.00 uur zal de stoet vertrekken.

De tocht gaat vanaf Van der Stelt naar Andel, Babyloniënbroek, Hank, Dussen, Meeuwen, Drongelen, Eethen, Genderen, Wijk en Aalburg, Veen, en via Andel weer naar Giessen waar men na het uitstappen de lunch gebruikt in de bedrijfshal van Van der Stelt die zijn locatie deze dag belangeloos ter beschikking stelt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl