Cursus ‘Omgaan met Dementie’ voor mantelzorgers

Foto: Archief
9 maart 2022, 09:46
Verlopen

NIEUWENDIJK/GENDEREN - Als mantelzorger kunt u in uw directe omgeving te maken hebben met dementie. Het ziektebeeld is complex en vraagt om een voortdurend aanpassen. In de cursus 'Omgaan met Dementie' wordt aandacht besteed aan hoe om te gaan met iemand met dementie. Wat werkt en wat werkt niet?

Naast een stuk kennis is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Er wordt vooral naar het gehele vraagstuk gekeken vanuit u, als mantelzorger. De cursus wordt gegeven door Mitzy de Groot van Trema Welzijn op twee locaties in Altena; in Nieuwendijk en Genderen.

U bent welkom in de Tavenu in Nieuwendijk van 10.00 tot 12.00 uur op 14 maart, 21 maart, 28 maart, 4 april en 25 april. In Dorpshuis Genderen van 13.00 tot 15.00 uur op 22 maart, 29 maart, 5 april, 12 april en 26 april. Heeft u interesse? Geef u dan op, want er is een maximum van 10 deelnemers. Via e-mail: mantelzorg@trema.org of telefonisch via 0183 – 408444.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl