Schriftelijke vragen VVD Altena over onveilige verkeerssituatie in Woudrichem

Foto: Archief
9 maart 2022, 09:20
Verlopen

WOUDRICHEM - De VVD in Altena ziet dat de verkeerssituatie rondom ’t Rond en het Raadhuisplein in Woudrichem voor veel weggebruikers onduidelijk is. De partij heeft daarom schriftelijke vragen aan het college gesteld.

Met name op dagen dat er veel publiek met de auto van en naar de winkels aan het Raadhuisplein en richting de Postweide gaat, leidt dit op ’t Rond en de aansluitende wegen tot gevaarlijke situaties, aldus de partij. Dat komt volgens de VVD door onduidelijk geregelde voorrangssituaties. Dat kan verbeterd worden door het plaatsen van aanvullende verkeersborden, het aanbrengen van extra wegmarkering of belijning, of door het aanpassen van de voorrangregels.

De VVD wil daarom weten of het college bereid is de huidige verkeerssituatie op ’t Rond en het Raadhuisplein nader te onderzoeken, en om in aansluiting daarop aanpassingen door te voeren, als blijkt dat deze kunnen leiden tot een duidelijkere en veiligere verkeerssituatie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl