Grote belangstelling voor startmoment Achter de Schans

Foto: Gemeente Altena
10 maart 2022, 20:07
Verlopen

WERKENDAM - Maandagavond 7 maart hebben wethouders Hans Tanis en Shah Sheikkariem van de gemeente Altena samen met de projectontwikkelaars Van Wanrooij Projectontwikkeling en Jansen Bouwontwikkeling onder grote belangstelling het startsein gegeven voor nieuwbouwwijk Achter de Schans in Werkendam.

Met een spectaculaire lasershow werd de start verkoop van de eerste 82 woningen aangekondigd. Aansluitend was er een drukbezochte informatieavond in de kantine van Kozakken Boys. Naar schatting lieten 250 inwoners zich hier informeren over de verschillende woningen van fase 1a die vanaf 21 april in de verkoop gaan. Wethouder Hans Tanis: “De overweldigende belangstelling in het project laat zien dat de plannen die er liggen in een grote behoeften voorzien. Het is fijn dat de avond op deze manier georganiseerd kon worden en inwoners zich op locatie konden laten informeren.”

Met een maquette informeerde de gemeente de belangstellenden over de wijk, de projectontwikkelaars en de makelaars hadden informatie over de te bouwen woningen. Hans Tanis: “We kunnen met z’n allen niet wachten tot het april is en de eerste woningen in de verkoop gaan. In fase 1b volgen meer woningen, ook voor huurders. Ondertussen zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor de tweede fase van Achter de Schans. We willen doorpakken en doorbouwen!”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl