Maak kennis met SOVAK tijdens Week van Zorg en Welzijn

Foto: Archief
10 maart 2022, 19:44
Verlopen

SLEEUWIJK - SOVAK, een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, doet dit jaar weer mee met de Week van Zorg en Welzijn. Nieuwsgierig naar SOVAK, wat men doet en wat men voor u kan betekenen? Kom dan langs op zaterdag 19 maart. 

Bent u op zoek naar dagbesteding die bij u past of een fijne plek om te wonen? Of zoekt u naar een leuke baan of wilt u meer weten over (leren en) werken in de gehandicaptenzorg? Woont u bij SOVAK in de buurt en wilt u kennismaken? Of wilt u ontdekken wat u als vrijwilliger voor mensen met een verstandelijke beperking kunt betekenen? Kom langs, iedereen is welkom.

U bent van harte welkom op de locatie Activiteitencentrum Rietveld en Tuinderij aan de Munnikenland 122 en Eikenlaan 9 in Sleeuwijk op zaterdag 19 maart van 11.00 tot 15.00 uur. Er is een banenmarkt, u kunt kennismaken met het vernieuwde Rietveld, meedoen met leuke activiteiten en informatie verkrijgen over nieuwbouw Eikenlaan.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl