Partij Jezus Leeft maakt eigen campagnelied

Foto: Johan de Vos
10 maart 2022, 19:54
Verlopen

REGIO - De partij Jezus Leeft heeft een eigen campagnelied gemaakt. Op dit moment doet de partij in 19 gemeenten mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. De lijsttrekkers houden onderling contact via social media.

Henry van der Burgh, lijsttrekker van Jezus Leeft in Dordrecht kwam in contact met Lawrence Payne die hem wel wilde ondersteunen met een ondersteuningsverklaring. Tevens bood hij aan een liedje te schrijven. Dit liedje werd gedeeld met de andere lijsttrekkers en al gauw kwam het idee om dit wat professioneler aan te pakken. En zo kwamen een aantal lijsttrekkers bij elkaar. Maurits-Jan Westhoven, lijsttrekker van Hardinxveld-Giessendam en zelf schrijver van christelijke rapliedjes, deed de techniek en samenstelling. Lawrence speelde de (bas)gitaar en Johan de Vos, lijsttrekker in Altena, speelde de piano.

Johan de Vos: “Na een paar uur waren de partijen gespeeld in de studio van Maurits-Jan. Het lied gaat over de keuze voor Jezus en dat we Hem volgen zoals Hij leefde.” Het lied is vlot en enigszins stevig ritmisch, afgewisseld met een rustig tussenstukje.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl