Eindsprint van politieke campagnes in Altena

Foto: Altena TV
12 maart 2022, 21:51
Verlopen

ALTENA - Spandoeken, flyers, reclameborden en bushokjes. Het laatste campagneweekend voor de lokale politieke partijen zit erop. In het stralende zonnetje grepen de lokale politici nog hun laatste kans om de kiezer voor zich te winnen.

De nieuwe partij Vrije Volkspartij Altena ging vandaag met hun promotrailer dwars door de gemeente Altena. Volgens fractievoorzitter Henno Timmermans is het erg belangrijk om goed zichtbaar te zijn op straat en is dat goed gelukt deze campagne. De blikvanger staat al weken op prominente plaatsen in de gemeente Altena. Andere partijen zijn te vinden in de drukke winkelstraten, zoals Theo Meijboom namens SGP Altena. “Het mooie is dat ook daar nog mooie gesprekken komen, ondanks het vluchtige contact”, zo stelt de SGP-fractievoorzitter.

Vrijdagavond moest het ChristenUnie team helaas nog verstek laten gaan door coronabesmettingen binnen het campagneteam, maar zaterdag waren zij weer in alle vroegte aan het flyeren. Progressief Altena gaat verder dan een flyer. Inwoners in Altena kregen de vrijwilligers van Progressief Altena aan de deur met de overhandiging van een roos. Ook het CDA probeert in het laatste weekend voor de verkiezingen de harten van de kiezers te veroveren met een flyer per kern, terwijl de zwevende kiezers in Werkendam de VVD-winkel binnenliepen voor stemadvies.

Na alle drukte de laatste weken zijn de inwoners van de gemeente Altena overladen met boodschappen, flyers en folders. Het is nu aan de kiezer. Maandag, dinsdag en woensdag kan er gestemd worden. De politieke partijen hebben er in ieder geval het volste vertrouwen in.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl