Gratis kookworkshop voor mantelzorgers

Foto: Archief
12 maart 2022, 16:34
Verlopen

GIESSEN - Trema Welzijn organiseert een gratis kookworkshop voor mantelzorgers.

Gemeente Altena kent veel mantelzorgers die zich dag in en dag uit inzetten voor hun naaste. Daar mag aandacht aan besteed worden, vindt Trema Welzijn. Dus bent u mantelzorger en heeft u behoefte aan een gezellig uitje met andere mantelzorgers? Geef u dan op voor deze smaakvolle kookworkshop. Want wat is er nu gezelliger dan samen eten bereiden en daarna opeten?

Onder begeleiding van professioneel chef Inge gaat u aan de slag met het maken van de heerlijkste hapjes, die u vervolgens deelt met de andere deelnemers. De workshop wordt gegeven in de Hartenjager te Giessen op 21 maart van 14.30 tot 19.00 uur. Geef u snel op, want er is beperkt plaats. Deelname is gratis. Dat kan per e-mail via mantelzorg@trema.org.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl