Ontwerp en 3D-print je eigen sieraden voor Moederdag

Foto: Bibliotheek Altena
12 maart 2022, 16:39
Verlopen

WOUDRICHEM - Ben je dit jaar op zoek naar een heel origineel en gaaf Moederdag cadeau? Tijdens de workshop 'ontwerp en 3D-print je eigen sieraden' leert Edd Bax je hoe je zelf sieraden ontwerpt via Doodle3D.

Jouw ontwerp wordt vervolgens door een 3D-printer geprint. Met verschillende materialen zoals koortjes, spelden en diamantjes kun je jouw sieraad helemaal af maken. Deze workshop is speciaal voor een volwassenen en kind. Neem dus gezellig je ouder, opa, oma, oom of tante mee.

Deze workshop is speciaal voor kinderen van groep 6 tot en met 8. Iedereen is van harte welkom op 30 april van 09.30 tot 11.30 in De Werf te Woudrichem. Deelname is gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl