Inschrijving gestart voor de Aelse Dag in Andel

Foto: Archief
15 maart 2022, 16:12
Verlopen

ANDEL - In het mooie Andel organiseert Andels Fanfare Corps jaarlijks de Aelse Dag. Ieder jaar wordt deze dag gehouden op de zaterdag voor Pinksteren.

Het centrum van Andel, bij de Romboutstoren, is het kloppend hart van deze dag. In de aangrenzende straten zijn ieder jaar weer de gezellige warenmarkt, rommelmarkt en kofferbakverkoop te vinden. Alle activiteiten zijn bij de Romboutstoren, waar elk jaar weer iets anders te doen of te zien is.

Inschrijven voor deze dag van de warenmarkt, kofferbakverkoop of rommelmarkt is inmiddels weer gestart. Kijk op www.aelsedag.nl voor de inschrijfvoorwaarden. Noteer alvast zaterdag 4 juni 2022 in uw agenda voor de Aelsedag in Andel.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl