Milieustation in Giessen weer open na verbouwing

Foto: Archief
18 maart 2022, 09:44
Verlopen

GIESSEN - Sinds dinsdag is het milieustation Giessen weer open. Het milieustation is verbouwd en heeft nu drie ingangen.

Een grijze ingang voor het betaald afval, zoals restafval en puin, een groene ingang voor tuinafval en een paarse ingang voor gratis gescheiden afval zoals elektronica, klein chemisch afval, kunststof, ijzer en matrassen. Deze week helpt een verkeersregelaar nog bij het kiezen van de juiste ingang.

Niet alle werkzaamheden aan het milieustation Giessen zijn al afgerond. De komende periode wordt nog gewerkt aan een tweede weegbrug, nieuwe betaalsystemen en slagbomen, verlichting en een overkapping.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl