Theatergroep YrroS! speelt Rain Man

Foto: Theatergroep YrroS!
21 maart 2022, 18:17
Verlopen

GORINCHEM - Na twee jaren met corona kan men het toneel weer op. Theatergroep YrroS! doet dit met hun nieuwe jaarproductie Rain Man. Een komisch drama.

Rain Man. Een film die opgeslagen zit in ons collectieve geheugen. Wie herinnert zich niet de fenomenale Dustin Hoffman als autist Raymond en Tom Cruise als zijn inhalige broer Charlie. TG YrroS! brengt deze wereldberoemde personages tot leven, in het theater. TG YrroS! neemt de bezoeker mee in een verhaal over de kracht van kwetsbaarheid. In deze tijd van extremen toont Rain Man ons de waarde van authenticiteit en open staan voor de ander. 

Het theaterscript is de Nederlandse vertaling die Jibbe Willems maakte van het origineel van Dan Gordon. De regie is in handen van Martine Werners, de initiator van dit stuk voor de YrroS!-jaarproductie. Sinds november wordt er werkelijk gerepeteerd met de 4-koppige spelersgroep, die in totaal 13 personages neerzet, wat mede mogelijk wordt gemaakt door de voor YrroS! nieuwe combi van spel en beeld. De speeldata zijn 6, 7, 8, 13, 14 en 15 mei 2022 in Theater Peeriscoop in Gorinchem. De Kaartverkoop gaat via www.yrrostheater.com en www.peeriscoop.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl