Corné van den Herik ziet af van raadszetel

Foto: Archief
22 maart 2022, 18:11
Verlopen

ALTENA - Een bijzondere situatie was het zeker. Twee van de kandidaten van AltenaLokaal hebben hetzelfde aantal voorkeurstemmen na de verkiezingen. Het lot moest de beslissing brengen en dat werd Corné van den Herik in plaats van John Bakker.

Maandagavond in de fractie vertelde Corné dat hij, nadat hij er goed over had nagedacht, afzag van zijn raadszetel. Hij vertelde dat hij blij was met de uitslag voor heel AltenaLokaal. Het duidelijke draagvlak voor John Bakker en hemzelf was ook bijzonder. Corné gaf aan dat het voor AltenaLokaal en Altena nu beter is dat John zijn plaats in de raad zou innemen gelet op de grote dossierkennis van John en de actuele vraagstukken.

AltenaLokaal: “Ze hebben samen goed met elkaar gesproken en gezegd dat ze elkaars speerpunten en onderwerpen goed gaan bewaken en samen uitdragen. Corné blijft actief in onze fractie. Wij feliciteren John met zijn benoeming. Samen gaan we weer werk maken voor een vitaal Altena.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl