Denk mee over namen voor fietspaden

Foto: Archief
27 maart 2022, 12:34
Verlopen

ALTENA - De gemeente Altena zoekt 3 straatnamen voor fietspaden.

Men zoekt drie namen voor fietspaden in het buitengebied tussen Uitwijk en Waardhuizen, onder andere langs de Wijde Alm. Deze fietspaden liggen niet direct langs een bestaande weg. Het is belangrijk voor hulpdiensten dat er bij een calamiteit een locatie aangeduid kan worden.

Heeft u één of meerdere suggesties voor straatnamen die passen bij de fietspaden? Dan hoort de gemeente dit graag. Stuur uw suggestie voor 4 april 2022 naar naamgeving@gemeentealtena.nl. Richtlijnen waar een straatnaam aan moet voldoen vindt u op https://www.gemeentealtena.nl/actueel/straatnamen. De commissie naamgeving openbare ruimte onderzoekt en overweegt de ingezonden suggesties. Daarna brengen zij een advies uit aan het college van burgemeester en wethouders.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl