BoekBank Hank mag mooie bijdrage bijschrijven voor Oekraïne

Foto: Archief
30 maart 2022, 12:44
Verlopen

HANK - Een financiële bijdrage leveren aan het onderhoud van de kerktoren in Hank, dat was indertijd het doel van BoekBank Hank. Echter, de opbrengst van de boekenmarkt van 26 en 27 maart werd deze keer gedoneerd aan een ander doel: giro 555.

Die opbrengst is maar liefst € 1800,-. Het stralende lenteweer heeft vast meegewerkt aan het succes, want veel bezoekers wisten de boekenmarkt te vinden. Daarbij ook de inzet van de vele vrijwilligers, die eigenlijk al heel het jaar bezig zijn met voorbereidingen, maar nu nog eens extra aanpakten, leverden een mooi weekend op. Niet alleen volwassenen, maar ook veel kinderen bezochten de boekenmarkt en maakten zo enthousiast kennis met de wereld der letteren en illustraties. Middels een gekregen boekenbon mochten zij een gratis boek uit kiezen.

Meerdere Hankse middenstanders, zoals een slagerij, bakkerij, installatiebedrijf, supermarkt en de voormalige winkel in huishoudelijke artikelen, sponsorden het boekenmarkt initiatief. Het mooie bedrag van € 1800,- wordt overgemaakt naar Giro 555.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl