Bomen ‘Hof Albrecht’ in Werkendam worden niet gekapt

Foto: Archief
30 maart 2022, 11:58
Verlopen

WERKENDAM - Het college van burgemeester en wethouders heeft de schriftelijke vragen van SGP Altena beantwoord over de bomen bij het appartementencomplex ‘Hof Albrecht’ in Werkendam, dat in aanbouw is.

De SGP stelde bij de schriftelijke vragen aan het college, dat alle appartementen, die hun zicht op De Graaff hebben, problemen ondervinden van de aanwezige bomen. Volgens het college is er echter geen sprake van een ongewenste situatie. Wel is de kopers toegezegd na oplevering van de bebouwing de situatie opnieuw te bekijken.

De SGP vroeg de gemeente om de bomen zover te snoeien, dat ze geen belemmering meer vormen voor het nieuwe gebouw. Het college geeft aan dat de bomen al één keer grof zijn gesnoeid en deelt een toezegging aan de toekomstige bewoners. Het college ziet op dit moment geen aanleiding om de ‘beeldbepalende’ bomen te kapen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl