De Avond van De Woerkumse Muziek

Foto: Ria van den Berg
30 maart 2022, 12:30
Verlopen

WOUDRICHEM - Op vrijdagavond 10 juni 2022 organiseert Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd opnieuw een prachtig evenement: De Avond van De Woerkumse Muziek.

Dit spektakel zal plaatsvinden in ’t Rondeel in Woudrichem. Vanwege de coronamaatregelen werd het evenement, dat in januari gepland stond, uitgesteld. Nu ziet het er naar uit dat deze mooie Woerkumse avond wel door kan gaan. Vanaf 19.15 uur is de zaal geopend. De avond zal starten met een optreden van Trio Vastgoed. Zij spelen gezellige muziek om u welkom te heten. Daarna start Kunst Na Strijd met haar programma, waarna opnieuw Trio Vastgoed zal optreden. KNS vervolgt haar programma, waarbij het optreden wordt afgewisseld met de band Radio Faillure. Ook zal Apolonia Gort optreden waarbij ze begeleid wordt door KNS. Deze unieke avond wordt afgesloten door Menzo Kortland. Hij weet iedere zaal om te toveren tot ware feestzaal.

Dit unieke evenement geeft het einde aan van het vreemd verlopen jubileumjaar van Kunst Na Strijd. In 2020 vierde deze vereniging haar 100-jarig bestaan. Echter, nadat het jubileumjaar op 3 januari 2020 geopend werd met een prachtig galaconcert, kwam alles vanwege Corona stil te liggen. Zo ook de geplande festiviteiten rondom dit mooie jubileum. Omdat ook 2021 een jaar vol onzekerheden was, lukte het niet om deze festiviteiten alsnog voort te zetten. Daarom heeft de jubileum commissie besloten het ‘jubileumjaar’ spetterend af te sluiten in 2022 met deze Avond van de Woerkumse Muziek.

De kaartverkoop zal digitaal verlopen. Kaarten kosten € 10,- , kinderen tot 12 jaar gratis entree. Kaarten zijn te bestellen via de website van de vereniging. Wanneer de kaartverkoop start, hoort u uiteraard via de verschillende media.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl