Feestelijke opening van het vernieuwde marktplein Wijk en Aalburg

Foto: Sander van Strien
30 maart 2022, 12:48
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op donderdag 31 maart is er een feestelijke heropening van het marktplein in Wijk en Aalburg door wethouder Hans Tanis.

Na enkele weken van verbouwing is het vernieuwde plein weer open. Naast meer parkeermogelijkheden voor auto’s, zijn er ook meer fietsparkeerplaatsen aangelegd en is het straks mogelijk om de elektrische fiets op te laden. Verder is de looproute voor voetgangers verbeterd en komt er meer groen in de vorm van bomen bij het plein.

Iedereen is deze middag van harte uitgenodigd op het marktplein. Van 15.00 tot 17.00 uur is er een springkussen voor de kinderen en bij een poffertjeskraam worden poffertjes uitgedeeld. Het openingsmoment met de wethouder is om 15.30 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl