ZVDO’74 kan niet stunten tegen koploper

Foto: Archief
30 maart 2022, 12:40
Verlopen

TERNEUZEN/ANDEL - Zaterdag zijn de heren De Schelde tegengekomen in Terneuzen. Deze koploper gaat goed in de competitie, maar daar draait ZVDO’74 de hand niet voor om.

Een volle tribune zag hoe de eerste periode goed liep voor ZVDO’74. Het bleef 1-1. De tweede periode ging het er al iets feller aan toe, maar de passieve verdediging pakte goed uit voor de heren uit Andel. Jelle Sterkenburg scoorde na een mooie assist van Emiel Goedel. De Schelde wist drie keer te scoren. In de derde periode kwam er nog een schepje bovenop qua felheid.

Echter had De Schelde het maar moeilijk tegen een verdediging welke als een rots in de branding stond. Emiel Goedel kon de score naar 5-3 brengen. Helaas draaide het in de vierde periode de verkeerde kant op. De Schelde kon twee strafworpen verzilveren en kon het niet veelvoudig vinden. Gelukkig kon ZVDO’74 een manmindersituatie keurig verdedigen. Jan-Willem Vaneker scoorde uit een counter met een boogbal. Maar het werd helaas 12-5.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl