Digitale korting bij Riveer vervalt

Foto: Archief
1 april 2022, 11:43
Verlopen

REGIO - De digitale korting bij Riveer vervalt. In 2019 werd het tarief aan boord verhoogd, maar digitale gebruikers bleven de oude prijs betalen om het gebruik van de Riveer app te stimuleren. Vanaf 15 april 2022 worden de tarieven weer gelijk getrokken. Aan boord verandert er dus niets.

Een andere wijziging is dat de dagkaart die voorheen alleen binnen de Vestingdriehoek Gorinchem-Woudrichem-Loevestein-Fort Vuren geldig was, voortaan te gebruiken is op alle voet- en fietsveren van Riveer. Dit maakt het voor gasten extra voordelig en aantrekkelijk om in het gebied tussen Slot Loevestein en de Werkendamse Biesbosch te hoppen. Heeft u voor 15 april een dagkaart aangekocht en nog niet gebruikt? Deze is in 2022 nog te gebruiken.

De makkelijkste manier om tickets te kopen is met de Riveer app: daarmee heeft u alles bij de hand. Klanten kunnen alle soorten tickets kopen, terwijl ze aan boord alleen nog losse tickets kunnen aanschaffen per pin. In de app vindt u ook de meest actuele dienstregeling en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws of calamiteiten. Vindt u het handig om tickets nog steeds uit te kunnen printen? Koop het ticket dan via de website en ontvang hem als PDF in uw mailbox. U kunt de QR-code dan uitprinten of laten scannen op een mobiele telefoon.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl