Nieuw radioprogramma ‘Aan tafel met…’ op Radio A-FM

Foto: RTV Altena
1 april 2022, 20:59
Verlopen

NIEUWENDIJk - Vanaf woensdag 6 april start het nieuwe programma ‘Aan tafel met…’ op Radio A-FM. Iedere woensdagavond gaat programmamaker Kevin Joosten tussen 20.00 en 22.00 uur in gesprek met bekende en wellicht minder bekende personen uit Altena of personen die veel betekenen voor Altena.

Iedere aflevering nemen twee gasten plaats aan tafel met wie Kevin uitgebreid in gesprek gaat. Gasten zijn actief in de politiek, in de culturele sector of komen uit het bedrijfsleven. Informatief en prikkelend, maar vooral een goed gesprek zijn kenmerkende termen voor het programma. Op woensdag 6 april neemt tussen 20.00 en 21.00 uur wethouder Hans Tanis plaats aan tafel en tussen 21.00 en 22.00 uur wethouder Matthijs van Oosten.

Radio A-FM is te beluisteren in de ether in Altena via 107.1 en 107.8 FM. Via digitale radio op onder andere Ziggo kanaal 913, KPN kanaal 1114, via een streamingsdienst als TuneIn en via de website radioafm.nl. ‘Aan tafel met…’ wordt iedere zaterdagochtend tussen 07.00 en 09.00 uur herhaald en is ook terug te luisteren via de uitzending gemist.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl