Paassjoelen in Uitwijk voor het goede doel

Foto: Martin Vink
1 april 2022, 11:52
Verlopen

UITWIJK - Donderdag 14 april 2022 is het na twee jaar gelukkig weer zover. Het Paassjoelen in Uitwijk voor het goede doel. 

Dit jaar worden de jeugdactiviteiten van muziekvereniging Juliana uit Uitwijk ondersteund. Onder andere de belangrijke muzieklessen voor de jeugd moeten volgens de organisatie ondersteund worden. Zeker nu na de Corona periode. Zoals alle voorgaande edities belooft het dit jaar een gezellige sjoelavond te worden. Er zijn meer dan 60 prijzen voor zowel het sjoelen als voor de verloting.

Het mooie van het Paassjoelen is dat iedereen kan winnen en ook iedereen vanaf 12 jaar mee mag doen. Het Paassjoelen van Sjoelvereniging Altena is in De Hoogt te Uitwijk op donderdag 14 april en begint om 20.00 uur. De bijdrage voor het goede doel is 10 euro per persoon. Voor iedereen die mee sjoelt, of ondersteunt zonder te sjoelen is er een heerlijk doosje verse eieren. Opgeven kan tot 12 april via martinvink54@gmail.com of 06-24340780.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl