‘Hank zingt Hollands’ met Django Wagner

Foto: Archief
4 april 2022, 19:48
Verlopen

HANK - Op zaterdag 14 mei vindt alweer de derde editie plaats van 'Hank Zingt Hollands' in t Uivernest te Hank. De eerste keren waren een groot succes met meer dan 350 bezoekers. Het werd één groot feest.

Het is ’t Uivernest weer gelukt om fantastische artiesten te boeken. De hoofdact is Django Wagner, bekend van diverse hits en vele tv-optredens. Verder treden op Marco Kanters, David van Oosterhout, Sam van Veldhoven en de plaatselijke zangers Huib Kuijpers en Jac Scheeren. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Bennie van Meel.

Tickets in voorverkoop bij Uivernest, kapsalon Corné of Quist in Geertruidenberg. Ook telefonisch reserveren is mogelijk via 06-24 40 32 05. De zaal gaat open om 20.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl