Peuterochtend bij BsOudendijk

Foto: Archief
4 april 2022, 19:55
Verlopen

OUDENDIJK - Peuters en hun ouders zijn woensdag 13 april welkom op BsOudendijk in Woudrichem op de peuterochtend ‘Lammetjesdag’.

Geschminkt als een haasje leggen de peuters een spelletjesparcours af op het schoolplein. Van paastak versieren tot schatgraven en lopen met eieren. Verder op het plein: echte lammetjes en een zitje voor de ouders met koffie en thee. Natuurlijk krijgen de ouders indien gewenst ook een rondleiding en mogen de kinderen ook op school rondkijken. Kleuters stromen het hele jaar in bij de kleuterklassen. Daarom heeft BsOudendijk besloten om hun Lammetjesdag drie keer per jaar te organiseren. Elke keer staat een andere activiteit centraal, zodat de peuters met hun ouders meerdere keren per jaar kunnen komen.Ouders die niet kunnen en toch snel op school willen komen kijken, kunnen een afspraak maken: Basisschool Oudendijk, Oudendijk 62A, Woudrichem. Telefoon: 0183 – 303349, info@bsoudendijk.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl