QR-Paaswandeling in Genderen

Foto: Pixabay
4 april 2022, 19:27
Verlopen

GENDEREN - Waar gaat Pasen ook alweer over? Dat Kerst een christelijk feest is, weet iedereen. Misschien kent u The Passion wel van tv, een vlak voor Pasen live door BN-ers uitgevoerde musical over Jezus. Maar hoe het paasverhaal in de Bijbel staat, is misschien minder bekend.

De gezamenlijke kerken van Genderen en Eethen bieden daarom een mooie Paaswandeling aan van ruim twee kilometer. Deze wandeling gaat langs negen locaties in Genderen waar doeken hangen met prachtige prenten van beeldend kunstenaar Marijke ten Cate die samen het hele paasverhaal uitbeelden. 

Op elk doek staan twee QR-codes. Via de ene QR-code krijgt u het bijbehorende hoorspel te horen. Via de andere code ziet u de route. Bij het startpunt is ook een routekaartje beschikbaar. Deze mooie wandeling die interessant is voor alle leeftijden is op eigen gelegenheid te lopen van 9 t/m 18 april en start bij de Gereformeerde kerk aan de Hoofdstraat 76 in Genderen. Bij het eindpunt ligt een gratis cadeautje voor kinderen en een boekje voor jongeren en volwassenen klaar.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl