Uitdeelactie bloemenzaad door ANV op 21 april

Foto: Agrarische Natuurvereniging Altena-Biesbosch
8 april 2022, 20:47
Verlopen

ALTENA - Agrarische Natuurvereniging Altena-Biesbosch maakt ook dit jaar graag weer veel inwoners van Altena blij met gratis bloemenzaad.

Het mengsel, bestaande uit 85 % inheemse soorten, bloeit lang en is geliefd bij diverse insecten die we hard nodig hebben voor de natuur en de landbouw. Dus hoopt men weer op veel belangstelling voor deze uitdeelactie. Dit jaar is er een speciale actie voor kinderen uit groep 7 en 8 van de school in Eethen. Zij gaan bloemen zaaien bij hun schoolmoestuintjes en mogen zakjes bloemenzaad mee naar huis nemen.

Daarnaast zijn er met de gemeente Altena afspraken gemaakt over meer bloemenranden langs wegen en op begraafplaatsen van diverse kernen in Altena. Het gratis bloemenzaad kunt u afhalen op donderdag 21 april tussen 19.00 en 20.00 uur. Er zijn diverse afhaallocaties, ook in Sleeuwijk is er een bijgekomen. Ook de buurtvereniging in de Noordwaard gaat dit mengsel zaaien. U bent welkom bij Fam. Straver, Hillsestraat 2 te Babyloniënbroek. Fam. Tolenaars, Rijksweg 2b te Nieuwendijk en fam. Jagtenberg, Kooikamp 10, Sleeuwijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl