Praiseavond in de Pomp met band 4Tune

Foto: Mathijs Vos
12 april 2022, 17:16
Verlopen

ALMKERK - Op zaterdag 16 april is er in jongerencentrum De Pomp in Almkerk een Praiseavond met de band 4Tune uit Hardinxveld en Matthea Klaasse-Mesch (34) uit Andel. De avond start om 20.15 uur.

Met muziek en een korte overdenking staat men tijdens deze avond stil bij het paasverhaal, de dood en opstanding van Jezus. Het belooft een toffe avond te worden. Na afloop is er alle ruimte om na te praten of bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn zij geopend en is er een divers programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres is Sportlaan 3A in Almkerk. Kijk voor meer informatie op de website www.depompalmkerk.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl