Oranjevereniging Juliana laat Andel ‘ouderwets’ genieten tijdens feestweek

Foto: Archief
15 april 2022, 17:05
Verlopen

ANDEL - Oranjevereniging Juliana uit Andel organiseert een gezellige feestweek rondom Koningsdag in Andel. De organisatie laat weten enorm veel zin te hebben om weer een 'ouderwetse' feestweek te mogen organiseren.

Van 26 t/m 29 april staat er een feesttent nabij de Romboutstoren in Andel. Op 26 april vindt ‘Tent=Tent’ plaats met huis DJ Dani. Op Koningsdag, 27 april, start men met een ontbijt in de feesttent gevolgd door een aubade. Er is een versierde fietsen parade, jachtseizoen, schuimparty en een barbecue.

Op 28 april is er een tent bingo met zomerse hoofdprijs. Op 29 april zal er een feestavond zijn waarbij ook de prijsuitreiking plaatsvindt van d’n Aelse Dorpsquiz. Kijk voor alle informatie op de website www.ovjuliana.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl