Uitreiking Schaal en Kristal van Altena

Foto: Archief
22 april 2022, 17:50
Verlopen

ALMKERK - In de gemeente Altena worden dit jaar voor het eerst de Schaal en het Kristal van Altena uitgereikt.

Dit vindt plaats in de tent op de parkeerplaats van het gemeentehuis van Altena, Sportlaan 170 in Almkerk tijdens de voorjaarsreceptie van de gemeente Altena. Deze voorjaarsbijeenkomst vervangt eenmalig de nieuwjaarsreceptie die niet doorging vanwege de toen geldende coronamaatregelen. Burgemeester Lichtenberg maakt de winnende organisatie bekend uit de gemeente die de Schaal van Altena ontvangt en reikt aan een jongere uit de gemeente het Kristal uit.

 De Schaal van Altena is een waardering voor een organisatie of bedrijf dat een grote betekenis heeft voor de gemeente en gemeenschap. De organisatie onderscheidt zich op een eigen manier. De jury heeft de volgende drie organisatie voorgedragen: Oerlemans Plastics, de vrijwilligers van de Gereformeerde Kerkgenootschap Vrijgemaakte uit Waardhuizen en de Hartenbrigade uit Giessen. Tijdens de voorjaarsreceptie zal burgemeester Lichtenberg de winnaar bekendmaken. Voor het eerst wordt het Kristal van Altena uitgereikt aan een jongere die zich op bijzondere wijze heeft onderscheiden in de gemeente. Aan wie dat gaat zijn, is nog een verrassing.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl